Ik wil een mantelzorger iets geven als teken van waardering

De gemeente Lochem geeft jaarlijks aan mantelzorgers een geldbedrag als teken van waardering. Dit noemen we het mantelzorgcompliment.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Lochem kunnen elk jaar het mantelzorgcompliment aanvragen. U kunt ook iemand anders aanmelden die volgens u het mantelzorgcompliment verdient.

Aanvraagformulieren kunt u afhalen bij de gemeente Lochem of bij Welzijn Lochem. Ook kunt u het formulier downloaden van de website van Welzijn Lochem.

Wanneer u zich bij het Knooppunt Mantelzorg van Welzijn Lochem aanmeldt als mantelzorger, krijgt u het aanvraagformulier automatisch thuis gestuurd.

Ook voor kinderen die opgroeien in een gezin waar veel zorg is, is er een mantelzorgcompliment. Zij kunnen jaarlijks een cadeaubon krijgen. Daarnaast  organiseert de gemeente voor hen een leuke dag. Meer informatie over Jonge mantelzorgers vindt u op  de website van Welzijn Lochem - jonge mantelzorgers.

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Kijk op de website van Welzijn Lochem -Mantelzorg of neem contact met ze op.

Welzijn Lochem - Jonge mantelzorgers

Bezoekadres
Dr. Rivestraat 1 (boven de bibliotheek)
7241 AS Lochem
Postadres
Postadres
Postbus 196
7240 AD Lochem
Website
www.welzijnlochem.nl/jonge-mantelzorgers
E-mailadres
jmz@welzijnlochem.nl
Telefoonnummer
06 - 19 07 54 62

Welzijn Lochem - Mantelzorg

Website
https://welzijnlochem.nl/ondersteuning/mantelzorg/